Van links naar rechts: Hamdan Mohammed, clubkampioen Erik van Veenendaal en Michiel Kaizer.
Van links naar rechts: Hamdan Mohammed, clubkampioen Erik van Veenendaal en Michiel Kaizer.

Clubkampioenen tafeltennis Valkenswaard

Algemeen 151 keer gelezen

VALKENSWAARD - Erik van Veenendaal heeft de clubkampioenschappen voor senioren bij tafeltennisvereniging TTV Valkenswaard gewonnen. Hij was in de finale te sterk voor nieuwkomer Hamdan Mohamed.

Na eerder de junioren speelden ook de senioren van TTV Valkenswaard om het clubkampioenschap 2021. Allereerst zijn poulewedstrijden gespeeld, waarna de besten zich hebben gekwalificeerd voor de halve finales. In de halve finales werd Michiel Kaizer onttroond door Erik van Veenendaal. In de andere halve finale won nieuwkomer Hamdan Mohamed verrassend van Marc van den Boom.

In de finale van de clubkampioenschappen van TTV Valkenswaard speelde routinier Erik tegen Hamdan. Erik bleef beheerst aanvallen, waarbij Hamdan flink partij gaf en bijzonder veel ballen terug over het net bracht. De wedstrijd was spannend, maar Erik kwam niet echt in de problemen en pakte de titel.

In de troostfinale won Michiel Kaizer vrij gemakkelijk van Marc van den Boom en pakte het brons. Marc had in de poule nog gewonnen van de latere clubkampioen, maar had hiermee zijn kruit blijkbaar al verschoten.

Uit de krant

Uit de krant