Binnenkort in De Hofnar: Maas brengt klassiek en pop samen in de voorstelling 'Door Stromen.'
Binnenkort in De Hofnar: Maas brengt klassiek en pop samen in de voorstelling 'Door Stromen.'

Pop en klassiek komen samen in Door Stromen

Algemeen 34 keer gelezen

VALKENSWAARD - Pop en klassiek komen samen in de voorstelling ‘Door Stromen’ van Maas. De muzikanten van Maas brengen uitgekiende en overdonderende arrangementen met vaak meerstemmige zang.

Maas is een enerverende groep muzikanten die met prikkelende, melancholische en eigentijdse arrangementen het publiek verbindt, verleidt en verrast. 

Door Stromen

Er ontstaat een nieuwe wereld in hun voorstelling met thema’s uit het leven van onder meer Bach, Beethoven, The Beatles en Prince. Tijdloos en verbonden met elkaar beleeft het publiek de voorstelling vol passie en weemoed.
De band zet met Jeroen van Erven, Gerrit de Groot, Wikke van Wershoven, Daniëlle Hovers en Jurgen Feskens een voorstelling neer waar pop en klassiek samen komen.

Kaarten

Op vrijdag 1 oktober staan ze met hun voorstelling ‘Door Stromen’ in Theater De Hofnar in Valkenswaard. Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur en is bereikbaar via 040-2074010 en kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant

Uit de krant