Boven Wout Huynen, Lars van Veenendaal en Mees Kant. Onder Jocelyn Goschalk, Anne van Veenendaal en Olaf van Gompel.
Boven Wout Huynen, Lars van Veenendaal en Mees Kant. Onder Jocelyn Goschalk, Anne van Veenendaal en Olaf van Gompel.

Lars en Anne clubkampioen

Algemeen 528 keer gelezen

VALKENSWAARD - Lars en Anne van Veenendaal zijn clubkampioen geworden bij de jeugd van Tafeltennisvereniging Valkenswaard. Lars won de titel bij de junioren, Anne bij de beginners. Deze wedstrijden waren meteen ook de voorbereiding op de competitie die over twee weken begint.

Afgelopen weekend waren de clubkampioenschappen jeugd van TTV Valkenswaard. Bij de junioren was Lars van Veenendaal op voorhand favoriet.
Maar hij had het echter verre van makkelijk, won slechts nipt in vijf games van Niel Geelen. In de wedstrijd tegen nummer twee Wout Huijen en Mees Kant, de nummer drie, verloor hij de eerste set kansloos. Na dit voor Lars slechte begin herpakte hij zich telkens sterk om vervolgens overtuigend met 3-1 te winnen.

Nummer twee en drie

Lars bleef ongeslagen en behaalde zodoende de titel juniorenkampioen TTV Valkenswaard. In de strijd om de tweede plaats won Wout Huynen zeer overtuigend van de kampioen van afgelopen jaar: Mees Kant. Met driemaal 11-5 behaalde hij een eenvoudige 3-0 overwinning en daarmee de tweede plaats. Mees Kant legde beslag op een keurige derde plaats. Bij de beginners werd op voorhand een spannende strijd verwacht tussen Olaf van Gompel en Anne van Veenendaal.

Beginnerstitel

De beginners speelden een dubbele meerkamp en moesten dus allemaal tweemaal tegen elkaar. De eerste ontmoeting tussen Olaf en Anne werd een ware thriller. Uiteindelijk wist Anne met 15-13 in de vijfde en beslissende game te winnen.
De tweede onderlinge ontmoeting tussen Olaf en Anne begon weer uitermate spannend. Anne won de eerste set nipt met 14-12 van Olaf maar daarmee was de weerstand van Olaf gebroken. Anne speelde vervolgens soeverein en won de twee daarop volgende sets met 11-5. Daarmee stond er een 3-0 eindstand op het bord en was de beginnerstitel voor Anne. Olaf won verder al zijn overige wedstrijden en behaalde daarmee een keurige tweede plaats. Jocelyn Goschalk speelde een zeer verdienstelijk toernooi en werd daarmee derde.
De clubkampioenschappen bij TTV Valkenswaard waren al met al een hele goede, en vooral leuke en gezellig dag, waar de organisatie tevreden op terugkijkt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant