De mannen van de Helaasheid gaan met hun huiskamerconcert voor een intiem feestje.
De mannen van de Helaasheid gaan met hun huiskamerconcert voor een intiem feestje.

Intiem huiskamerconcert van De Helaasheid

Algemeen 168 keer gelezen

VALKENSWAARD - Mannengroep de Helaasheid uit Valkenswaard keert terug naar De Hofnar. In hun voorstelling ‘Thuis’ gaan ze helemaal voor de kracht van de intimiteit. Deze voorstelling brengen ze op donderdag 23 september in Theater De Hofnar. 

De mannengroep was twee jaar geleden de winnaar van de ‘pop-up voorstelling’-wedstrijd, waarmee ze Theater De Hofnar voor één dag, met alles erop en eraan, mochten overnemen. Ze stonden samen met een reeks gastmuzikanten groots en meeslepend hun eerste voorstelling te spelen.

Ditmaal gaat de Helaasheid voor het kleine gebaar. Een huiskamerconcert in het theater, meer moet het niet zijn. Intiem en dichtbij de mensen. Met mooie liedjes van veelal overleden artiesten, overgoten met het typerende Helaasheid-geluid van blazers, piano, zang en humor. Een uitgebalanceerde mix van artiesten als Leonard Cohen, Kurt Weil, David Bowie, Curtis Mayfield, John Prine, Louis Prima, the Band, Brian Wilson en Johnny Cash.

Voor meer informatie en het bestellen van kaarten ga je naar www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is doordeweeks geopend van 13.00 tot 17.00 uur, en is tevens bereikbaar via 040-2074010 en kaartverkoop@hofnar.nl.

Uit de krant

Uit de krant