De initiatiefnemers van de nieuwe lokale politieke partij V.O.T.E., die zich onder meer op huisvesting wil gaan richten.
De initiatiefnemers van de nieuwe lokale politieke partij V.O.T.E., die zich onder meer op huisvesting wil gaan richten. FM-IMAGES.COM

Nieuwe politieke partij in Valkenswaard: V.O.T.E.

vr 10 sep 2021, 08:46 Algemeen 38 keer gelezen

VALKENSWAARD - De gemeente Valkenswaard is een lokale politieke partij rijker. Joost Beerens en consorten wagen tijdens de aankomende verkiezingen in maart een poging met V.O.T.E., dat zich onder meer op huisvesting, het verbinden van organisaties en contact met inwoners wil gaan richten.

Tijdens een avondje buurten met vrienden ontstond het idee voor V.O.T.E., dat staat voor ‘Valkenswaard: Onze Toekomst Eén’. “Er vlogen verschillende typisch Valkenswaardse onderwerpen over de tafel. Langzaam werd duidelijk dat we eigenlijk vergeten zijn hoe ongelofelijk mooi onze gemeente is. Toch neemt dat niet weg dat er nog veel meer potentie is om te zorgen dat Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft ook in de toekomst bruisend blijven”, aldus Beerens. 

Volgens de nieuwbakken partij is het daarom tijd voor een positief geluid. “We willen ons hierbij voornamelijk inzetten voor huisvesting, het verbinden van organisaties, contact met de inwoners en het positief op de kaart zetten van onze geweldige dorpen. Op die manier willen we een levendige gemeente voor de toekomst garanderen.”

V.O.T.E. is nu op zoek naar nieuwe partijleden. Zij kunnen zich melden via www.vote-valkenswaard.nl

Uit de krant