Toine Prinsen is volop in training om vier dagen te kunnen vlammen in Zuid Limburg.
Toine Prinsen is volop in training om vier dagen te kunnen vlammen in Zuid Limburg.

Toine Prinsen gaat ‘vlammen’ voor Het Vergeten Kind

Algemeen 162 keer gelezen

VALKENSWAARD - Toine Prinsen uit Valkenswaard gaat vanaf 16 september vier dagen mountainbiken in Zuid-Limburg. Een sportieve uitdaging waarmee hij ook een goed doel wil steunen: Het Vergeten Kind. “Ieder kind verdient het om kind te kunnen zijn.” 

Het is de eerste keer dat Prinsen meedoet aan de Tour d’Extravaganza. De deelnemers gaan wandelen, hardlopen, mountainbiken of wielrennen. Prinsen maakt deel uit van het mountainbiketeam. “Samen met twintig mannen en vrouwen vier dagen lang ‘vlammen’ door Zuid-Limburg”, denkt de sportieveling.

Positieve invloed

Prinsen wil graag een steentje bijdragen. “Ik heb van dichtbij mogen zien wat voor positieve invloed het werk van Het Vergeten Kind heeft op kwetsbare kinderen en jongeren. Ieder kind verdient het om kind te kunnen zijn.” Doel van Prinsen is om minimaal 2.000 euro op te halen voor Het Vergeten Kind. Doneren kan via https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/toine. “Ik lever de inspanning, lever jij de ondersteuning”, vraagt Prinsen. Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek zoals verslavingen, verstandelijke beperkingen, psychische problemen en leven onder de armoedegrens.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant