Freestyle voetbal en beweging van de straat komen samen in een bijzondere voorstelling.
Freestyle voetbal en beweging van de straat komen samen in een bijzondere voorstelling.

Freestyle en breakdance bij Theater De Hofnar

Algemeen 152 keer gelezen

VALKENSWAARD - Dans- en performance-gezelschap Corpo Máquina Society brengt met freestyle voetbal en beweging van de straat een bom van energie het theater in. Van dinsdag 7 tot en met zaterdag 11 september zijn ze te gast bij Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Met als gasten freestyle voetballers Nasser El Jackson (wereldkampioen groundmove) en Younes El Jackson, breakdancer Simon Bus en performer/geluidskunstenaar Boris de Koning. Deze freestylers en breakdancers werken in verschillende theaters in Noord-Brabant aan hun nieuwe voorstelling Bolistas.

Wil je deze bijzondere bewegers ontmoeten en zelf ook leren hoe je met een voetbal kunt bewegen? Meld je dan aan voor het project Warriors Foot waarin je na twee middagen repeteren zelf op het podium schittert, of voor één van de gratis workshops met Nasser of Simon. Als voetbalclub of (dans)school kun je ook met een heel team, een groep of een klas inschrijven. 

Je kunt je aanmelden voor alleen een gratis workshop of alleen Warriors Foot, maar je kunt je ook aanmelden voor beide activiteiten. Kijk op www.hofnar.nl/football-meets-dance.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant