De luizenmoeder is te zien tijdens de Filmweek in De Hofnar.
De luizenmoeder is te zien tijdens de Filmweek in De Hofnar.

De Hofnar presenteert filmweek

Algemeen 144 keer gelezen

VALKENSWAARD - Het is volgende week Filmweek in Valkenswaard. Theater De Hofnar presenteert van 23 tot en met 29 augustus dagelijks meerdere films, verspreid over de ochtend, middag en avond.

De Hofnar draait onder andere ‘Luizenmoeder, De Film’ en ‘André Rieu: Together Again’. Voor de allerkleinsten zijn de films ‘Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest’, ‘De Flummels’ en ‘De Nog Grotere Slijmfilm’ in de Filmweek te zien.

Luizenmoeder, De Film

Deze film is, na de release op 28 juli, in een week tijd door 100.000 bioscoopbezoekers bezocht en heeft daarmee al meteen de gouden filmstatus bereikt. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool, De Klimop. Deze film is het regiedebuut van Ilse Warringa, Juf Ank.

André Rieu: Together Again André Rieu nodigt iedereen uit weer samen te komen met vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert. Deze muzikale film is in de bioscopen uitsluitend op zaterdag 28 en zondag 29 augustus te zien. Ook te zien in Theater De Hofnar.
Filmkaarten zijn via www.hofnar.nl/film te reserveren. Heb je vragen dan kun je een mail sturen naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Nieuwe filmfolder

Naast de filmtitels die Theater De Hofnar nu in de zomervakantie draait, is het filmprogramma van september en oktober ook uit. Van komedie, biografie en romantiek tot animatie, actie en dramafilms.
Vanaf september draait De Hofnar ‘The Shiny Shrimps’. Deze vrolijke Franse komedie brengt een ‘Priscilla, Queen of the Desert’-achtige charme naar het zwembad. Of bezoek de romantische film ‘Eiffel’, een waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd.

De Oscar winnende film ‘The Father’(Beste Acteur en Beste Bewerkte Scenario) is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. Olivia Colman (The Crown) is zijn dochter Anne in deze film. Ook verwacht Theater De Hofnar de film ‘No Time to Die’ vanaf 4 oktober te draaien. Deze film is nog niet in de verkoop.

Op www.hofnar.nl/film staan alle data en tijden en kun je kaarten reserveren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant