Foto: Kermis Dommelen

De kermis in Dommelen blijft zich vernieuwen

DOMMELEN - Van 26 tot en met 30 augustus is het weer kermis in Dommelen, ook dit jaar weer onder leiding van het kermisteam van de wijkraad in Dommelen. Voor het derde jaar zet het enthousiaste team weer een gezellige dorpskermis neer met enkele attracties die nog niet eerder in Dommelen stonden.

Zo zijn dit jaar de Calypso, Music Star Rupsbaan en voor de kinderen de 1001 Nacht Trampoline nieuw. Vertrouwde gezichten zoals de draaimolen, grijpkraantjes, snoep en oliebollen zijn er natuurlijk ook weer bij. Alle attracties kosten 2 euro per rit, met uitzondering van de trampoline.

Zoals elk jaar worden er ook weer diverse activiteiten georganiseerd, zo zal er op zaterdagmiddag een gezellige snoezelmiddag plaatsvinden met allerlei bijzondere dieren. Ook kunnen de kinderen deze middag de kleurplaat inleveren waarvoor ze een leuke verrassing krijgen. De kleurplaat is terug te vinden op de Facebookpagina van de kermis. Op zondagmiddag is er op de Bergstraat aangrenzend aan het kermisterrein een braderie van 13.00 tot 19.00 uur met een hoop leuke kramen. Van speelgoed tot gereedschap of de leukste kleding, het is hier allemaal terug te vinden. Ook de diverse terrassen met live muziek maken de zondag compleet als dé familiedag.
Woensdagmiddag is traditioneel de kindermiddag waarbij de ballonnenfee een bezoek brengt en alle basisschoolleerlingen de kortingsbon in kunnen leveren die zij op de eerste schooldag ontvangen.
De kermis is zaterdag en woensdag geopend vanaf 14.00 uur, Zondag vanaf 13.00 uur en de maandag en dinsdag gaat de kermis om 15.00 uur open. In verband met de kermisactiviteiten en de braderie zal de Bergstraat (van kruising Norbertusdreef tot na café de Bommel op zaterdag en zondag afgesloten zijn voor alle verkeer. Meer informatie is terug te vinden op de facebookpagina 'Dommelse Kermis'.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox