Afbeelding

Throwback Thursday: schooljaar ‘24-’25

Algemeen 85 keer gelezen

BORKEL & SCHAFT - Een plaatje uit de oude doos, of zeg maar gerust hele oude doos. De foto dateert waarschijnlijk uit 1924-1925 en is een oude schoolfoto uit Borkel. Op de achtergrond is nog net de gevel van de oude school zichtbaar. Verder is er niets over bekend. Opmerkelijk is wel dat het aantal scholiertjes voor een school uit Borkel uit een behoorlijk aantal bestaan. Als hier alle leerlingetjes van alle klassen aanwezig zijn heeft de school zo’n 85 studentjes; voorwaar een hele club voor Borkel en Schaft.

De Heemkundekring is op zoek naar de namen, voor zover nog te achterhalen, van deze leerlingen die op deze foto staan. Op deze wijze hoopt zij het archief weer meer compleet maken.

Wie, wat, waar en wanneer, dat zijn de vragen waar de Heemkundekring graag een antwoord naar zoekt. Kunt u daar een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met Etienne Wetzer via tel.: 040-2043198, of stuur uw antwoord naar: valkenswaardevol@weerderheemvalkenswaard.nl. Op papier reageren kan via het adres: Schutterwei 14, 5551 PA Valkenswaard

weerderheemvalkenswaard.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant