Om de eensgezindheid over het besluit te onderstrepen neemt Marie-Therese Maas van Valkenswaard Lokaal (midden)  ook deel aan het samenstellen van de pakketten. Links Willemien Plompen en rechts Gerry Hovens van Cordaad Welzijn.
Om de eensgezindheid over het besluit te onderstrepen neemt Marie-Therese Maas van Valkenswaard Lokaal (midden) ook deel aan het samenstellen van de pakketten. Links Willemien Plompen en rechts Gerry Hovens van Cordaad Welzijn.

Raadsleden Valkenswaard staan hun kerstpakket af

Algemeen 82 keer gelezen

In het kader van de kerstgedachte heeft een groot gedeelte van de Valkenswaardse gemeenteraadsleden hun kerstpakket geschonken aan Vluchtelingenwerk. Dit deden zij na een oproep van Willemien Plompen van de H&G fractie.

VALKENSWAARD - Het kerstpakket bestond dit jaar niet uit goederen in natura maar uit munten waarmee de raadsleden hun pakket naar eigen smaak konden maken. Op het voorstel van Plompen reageerde het overgrote deel van de aanwezigen direct positief. Er werd contact gezocht met Cordaad Welzijn waar raadslid Bram Bots zich bezig houdt met Vluchtelingenwerk en dus was de deal snel gemaakt.

Waar de fracties van de gemeenteraad nog wel eens onderling van mening verschillen was daar nu geen sprake van. Daarom ging Plompen er snel met Gerry Hovens van Cordaad Welzijn mee aan de slag. Er werd contact gezocht met Esther Verhoeven van Lush en Luba aan de Eindhovenseweg die spontaan haar medewerking toezegde. Omdat het om een goed doel ging verdubbelde Verhoeven het bedrag aan munten in de vorm van goederen. Er krijgen zo’n 17 families een verrassing.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant