Afbeelding

CV.NL luidt het oude jaar knallend uit

Algemeen 79 keer gelezen

VALKENSWAARD - Carnavalsvereniging CV.NL schiet voor de elfde keer het oude jaar weer uit met melkbussen. Deze middag staat de inmiddels jaarlijks terugkerende traditie carbidschieten weer op het programma.

Er is alle jaren een grote en groeiende publieke belangstelling en een gezellige sfeer. Het eerste schot wordt om 13.30 uur gelost. Wie dit jaar het eerste schot gaat lossen is nog een verrassing, maar wie hier getuige van wil zijn, komt zaterdag 31 december naar het Doe Weekterrein aan de Keersopperweg in Dommelen.

Iedereen mag één of meerdere keren proberen het deksel van de melkbus zo ver mogelijk weg te schieten. De toegang is gratis en een hapje en drankje is verkrijgbaar. Ook staat er een grote tent op het terrein, zodat bezoekers ook bij wat minder goed weer kunnen genieten van het carbidschieten. Het is niet toegestaan om op het terrein met eigen melkbussen te gaan schieten.

Dit jaar is ook ‘Team Pedahlia’ op het terrein aanwezig om oliebollen te verkopen. Dit team bestaat uit een viertal wielrenners (en leden van Bloemencorso buurtschap Dommeldal) die op 1 juni 2017 mee gaan doen aan de beklimming van Alpe d’Huzes. De opbrengst van de oliebollenverkoop gaat volledig naar het goede doel: geld inzamelen voor kankeronderzoek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant