<p>Vienna, Justin, Stacey en Mandy in het zonnetje gezet.&nbsp;</p>

Vienna, Justin, Stacey en Mandy in het zonnetje gezet. 

(Foto: Marilyn Roovers)

Speciale onderscheiding voor kleine helden

Valkenswaard - VVienna, Stacey, Mandy en Justin uit Valkenswaard mochten afgelopen weekend een exclusieve onderscheiding in ontvangst nemen. Deze krijgen zij vanwege hun fantastische inzet voor andere gezinnen met een ziek kind. Een vrijwilliger van Stichting Opkikker kwam speciaal voor Vienna, Stacey, Mandy en Justin aan de deur en overhandigde deze medailles op een wel heel bijzondere manier.

Vienna, Stacey, Mandy en Justin hebben in het verleden samen met hun gezin een Opkikkerdag meegemaakt. Een van de gezinsleden is namelijk ziek en dat heeft veel invloed op het dagelijks leven van het hele gezin. Sindsdien zetten Vienna, Stacey, Mandy en Justin zich in voor Stichting Opkikker als Opkikker ambassadeurs. Op die manier hopen ze ook andere gezinnen te kunnen helpen.

Een vrijwilliger van Stichting Opkikker kwam afgelopen weekend bij Vienna, Stacey, Mandy en Justin aan de deur met een kaart met een video erin. Op die video was te zien dat er iets heel waardevols gemaakt en vervoerd werd voor de Opkikker ambassadeurs. Het koffertje - dat te zien was in de video - bleek in de auto van de vrijwilliger te liggen. Deze werd er natuurlijk meteen bij gepakt! En wat bleek? Daar zaten hele bijzondere Opkikkermedailles in, speciaal voor Vienna, Stacey, Mandy en Justin! Deze werd direct opgespeld bij de trotse Vienna, Stacey, Mandy en Justin, waarna de kinderchampagne werd opengetrokken om hier samen op te proosten.

Meer berichten