Dorpsauto Leende weer paraat

Leende - Gedurende de lockdown zijn er alleen noodzakelijke ritten gereden met de Leendse dorpsauto, bijvoorbeeld naar priklocaties voor de Covid-19 vaccinatie, of een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. hebben we alleen noodzakelijke ritten gereden, zoals het rijden naar priklocaties voor de Covid-19 vaccinatie, of een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut. Maar vanaf 1 juni rijdt de auto weer voor alle gelegenheden, zoals een bezoek aan een vriend(in) of kennis, een bezoek aan de kapper of zelf boodschappen doen met de Dorpsauto.

Zorgcoöperatie ‘Graag gedaan’ Leende biedt vervoer met de Dorpsauto aan alle inwoners van Leende, Leenderstrijp en Sterksel. De Dorpsauto is met de hulp van enthousiaste vrijwillige chauffeurs dagelijks van 9.00 tot 18.00 uur beschikbaar. Op dit moment wordt gezocht naar een paar extra vrijwilligers/chauffeurs voor een aantal dagdelen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met de coördinator; Thérèse Tielen via tel.: 06 3954 7024 of mail naar: info@zcgraaggedaanleende.nl

Meer berichten