Vernieuwd ING-punt geopend in Valkenswaard

Valkenswaard - Vanaf 27 mei is een spiksplinternieuw ING-servicepunt open in de Primera Valkenswaard aan de Eindhovenseweg 27. Je kunt hier ook terecht voor je dagelijkse bankzaken zoals het openen van een betaal- of spaarrekening, het wijzigen van je gegevens of het activeren van je mobiel telefoonnummer voor Mijn ING. ING-klanten kunnen in de winkel van Vincent en Suzanne de Bont dus niet alleen terecht voor een ruim assortiment aan boeken, tijdschriften en kantoorartikelen, maar ook voor het regelen van hun online bankzaken. Het ING-servicepunt is zo gemaakt dat ING-klanten hier zelf hun digitale bankzaken in hun eigen Mijn ING-omgeving kunnen regelen. Doordat er altijd een speciaal opgeleide en gecertificeerde medewerker aanwezig is, kun je altijd hulp inroepen als het even niet lukt. En heb je een specifieke vraag die de medewerker niet direct kan beantwoorden, dan is een afspraak met een Adviseur op een ING-kantoor zo gemaakt.

Vincent de Bont: “Ook wij zien dat de behoeftes van klanten veranderen en dat veel klanten steeds digitaler worden. Dat is niet voor iedereen even makkelijk. Onze medewerkers zijn dan ook speciaal door ING opgeleid om klanten te helpen bij hun digitale bankzaken. Als straks de geldautomaat in de winkel is geplaatst kunnen alle klanten ook bij ons contant geld opnemen en storten. Wij kunnen dus nu nog meer diensten in onze winkel aanbieden.”

Ben je nog niet zo digitaal actief, dan helpen de medewerkers van de Primera in Valkenswaard je natuurlijk ook graag bij het aanvragen van internetbankieren van ING. Breng je ING Betaalpas en een identificatiebewijs mee, dan is het aanvragen van Mijn ING en het activeren van de ING Mobiel Bankieren App zo gedaan. Bankieren wordt hiermee nog eenvoudiger en je hebt nog meer overzicht in je bankzaken.

Je vindt het ING-servicepunt in Primera aan de Eindhovenseweg 27 in Valkenswaard. De openingstijden zijn: Maandag: van 10.00 tot 18.00 uur. Dinsdag tot en met donderdag: 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag: 9.00 tot 20.00 uur. Zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur.

Contant geld opnemen of storten? Kijk ook op locatiewijzer.geldmaat.nl voor een geldautomaat bij jou in de buurt.

Meer berichten