Leende(rstrijp) zamelt in

Leende/Leenderstrijp - ‘Ruilkast Boek & Zo’ en #TOB ‘Trots op Blaosdonk’ slaan de handen in één en starten deze inzamelactie van oude telefoons voor ‘Stichting de Opkikker’.

Deze stichting zorgt voor lichtpuntjes voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Voor ieder ingezameld mobieltje, krijgen zij een vergoeding. Stichting de Opkikker biedt in eerste instantie een Opkikkerdag aan aan gezinnen die bij de stichting aangemeld zijn. De gezinnen worden een hele dag volledig ontzorgd en ontvangen een activiteitenprogramma dat is toegesneden op de specifieke gezinssituatie. Via sponsor Center Parcs heeft de stichting een permanente locatie op De Eemhof, waar elk jaar zo’n 2.000 nieuwe gezinnen ontvangen worden.

Heb jij nog een oude mobiele telefoon in de kast liggen waar je niets meer mee doet? Gooi alleen de telefoon (zonder hoesje, adapter en doosje) in de brievenbus op; Breedvennen 48 of Strijperstraat 4a in Leende. Oude mobiele telefoons hebben veelal (ook) waarde door de componenten die erin zitten. Dus ook een mobieltje met een kapot frontje en/of een kapotte accu is welkom.
Vragen kun je stellen via: info@leende-r-strijp.nl of via een WhatsApp-berichtje naar 06 51 799 733.Meer berichten