<p>De jubilerende vereniging vv De Valk organiseerde twee mooie evenementen voor de leden. Zo kon er worden deelgenomen aan een online quiz en stond er een toernooi op de kalender.&nbsp;</p>

De jubilerende vereniging vv De Valk organiseerde twee mooie evenementen voor de leden. Zo kon er worden deelgenomen aan een online quiz en stond er een toernooi op de kalender. 

(Foto: )

Jarig De Valk vermaakt haar leden

Valkenswaard - In het weekend dat De Valk 112 jaar werd organiseerde de vereniging weer twee mooie evenementen voor haar leden. Op vrijdag 30 april stond er een online quiz op het programma en een dag later prijkte het toernooi voor de JO10 tot en met JO12 op de kalender. Het initiatief kwam van lid Willem van Kimmenade die als leerling van het Summa College een stageproject moest organiseren. Dat project zette hij met veel plezier op bij De Valk.

Na weken van voorbereiding was het vrijdag 30 april op de verjaardag van De Valk eindelijk weer mogelijk voor de leden om met elkaar in contact te komen. Op deze digitale avond stond er de ‘Online QuizNight’ op de agenda. Via de PC of televisie konden meer dan 100 leden, verdeeld over zo’n 30 teams via het programma Microsoft Teams, weer met elkaar een ouderwets gezellige avond beleven voor, tijdens en na de quiz.

Geen half werk

Iedere deelnemer kon vooraf op de club een ‘Hap & Snap pakket’ naar keuze ophalen om daarvan te genieten tijdens de quiz. Alles was gratis en dat was mede mogelijk gemaakt door enkele trouwe sponsoren, waarvoor dank.

Weer met elkaar een ouderwets gezellige avond beleven

De organisatie maakte er geen half werk van en wist enkele gerenommeerde leden te strikken, zoals oud-speler Tinus Maas van het roemruchte kampioensteam uit 1963, om middels een filmpje een vraag te stellen. Na een gezellige en spannende avond ‘quizzen’ kon er met volle tevredenheid teruggekeken worden op een geslaagde avond die binnenkort een vervolg zal krijgen.

De volgende ochtend stond er op het Valkennest een toernooi op het programma voor de JO10 tot en met de JO12. Het toernooi dat de naam ‘Willems EK Toernooi’ kreeg was een mix van voetbal en muziek, waardoor het voor de jeugdspelers nog leuker werd. Na afloop kregen alle deelnemers een medaille en de winnaars van ‘Team Engeland’ gingen met een mooie beker naar huis.

De evenementencommissie onder aanvoering van Freek van Laarhoven heeft alweer nieuwe evenementen op de agenda staan waar de vereniging later meer over naar buiten zal gaan brengen.

www.vvdevalk.nl

Meer berichten