<p><em>Op de foto van links naar rechts: Twan en Lisa Hoekx, hun ouders Miriam en Eti&euml;nne Hoekx en burgemeester Anton Ederveen.</em> </p>

Op de foto van links naar rechts: Twan en Lisa Hoekx, hun ouders Miriam en Etiënne Hoekx en burgemeester Anton Ederveen.

(Foto: )

Persbericht Bakkerij Hoekx ontvangt predicaat Hofleverancier

Burgemeester Ederveen van Valkenswaard overhandigde op dinsdag 20 april om 14.30 uur de oorkonde behorende bij het predicaat Hofleverancier aan de heer Etiënne Hoekx en mevrouw Miriam Hoekx-Wouters, eigenaren van de bakkerij, die gevestigd is aan de Leenderweg 44 in Valkenswaard.

VALKENSWAARD - Bakkerij Hoekx is in 1921 gestart, door de grootouders van de huidige eigenaren, in een pand aan wat toen nog de Stationstraat heette. De bakkerij van weleer is uitgegroeid tot een begrip in Valkenswaard; een bakkerij die met passie en liefde voor het bakkersvak al een eeuw lang de Valkenswaardse gemeenschap van kwaliteitsproducten voorziet. 

Inmiddels bedient de bakkerij een vaste klantenkring die hier van generatie op generatie haar brood koopt. Er wordt gebruik gemaakt van een bewezen succesformule: het bereiden van ambachtelijk brood, in een bakkerij waar de eigenaren in de loop der jaren alle noodzakelijke verbeteringen en moderniseringen hebben doorgevoerd om een mooi product neer te zetten.

Achtergrond predicaat Hofleverancier

De Koning kan het predicaat ‘Hofleverancier’ toekennen aan kleine en middelgrote ondernemingen die een belangrijke plaats innemen in de regio, minimaal honderd jaar bestaan en minder dan 100 werknemers hebben.

Bedrijven en instellingen kunnen de eervolle onderscheiding zelf aanvragen, maar uiteindelijk bepaalt de Koning of de titel wordt verleend.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden