Foto:

Spotlight Pianos gebruikt de kracht van muziek tegen eenzaamheid

Spotlight Pianos, DJ-SIEM, Café Barron en FPS Media uit Valkenswaard organiseren op zaterdag 1 mei de Vrienden van Barron Live. Via een gratis toegankelijke livestream vanuit café/zaal De Barron worden de online ingediende verzoekjes live gespeeld door de lokale muziekhelden van Spotlight Pianos (o.a. bekend van SBS6-programma We Want More) en DJ-SIEM.

VALKENSWAARD –  De initiatiefnemers zijn Danny de Louw, oprichter en eigenaar van Spotlight Pianos - Spotlight Educations - Drumschool Nederland, en Ron van de Moosdijk, eigenaar van café/zaal Barron. Danny: “In deze bizarre tijden voelen wij een morele verplichting om op onze manier een steentje bij te dragen aan het bevorderen van saamhorigheid en het voorkomen van de vereenzaming. Hoe kan dat beter dan via muziek? Muziek is een emotie die ons verbindt en samen staan we sterk.”

Iedereen welkom

Op zaterdag 1 mei vindt het online event plaats via www.vriendenvanbarron.nl vanaf 20.00 uur. Echt iedereen is welkom. Jong of oud, gezinnen met kinderen of bewoners van verzorgingshuizen. Wie zin heeft in een coronaproof feestje met topentertainment kan online verzoekjes indienen. De entree is gratis en geheel veilig in ieders eigen bubbel!

Partypakketten beschikbaar, opbrengst wordt gedoneerd

Speciaal voor deze avond heeft café/zaal Barron drie overheerlijke partypakketten samengesteld. Zo is er een Barron Partypakket Wijn (twee flessen wijn, borrelhapjes en ambiance) voor 29 euro. Een Barron Partypakket Speciaalbier (acht speciaalbier, borrelhapjes en ambiance) voor 29 euro. En een Barron Partypakket Ambiance XXL (twee flessen shots, tien pilseners, borrelhapjes en ambiance) voor 39 euro. Bestellen kan via de website www.vriendenvanbarron.nl/bestellen.

De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan de entertainmentindustrie die wel een extra steun in de rug kan gebruiken. Van ondernemers vóór ondernemers. En voor alle bewoners in de regio! Vrienden van de Barron Live. Zaterdag 1 mei, 20.00 uur. Gratis te volgen via www.vriendenvanbarron.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden