Foto:

Online live schrijversbezoek met Splinter Chabot op 18 april

Na de eerdere succesvolle edities vindt er binnenkort weer een online, live schrijversbezoek plaats, georganiseerd door Literair Café Dommeldal: op zondagmiddag 18 april met Splinter Chabot. Chabot zal deze middag geïnterviewd worden door Mark van der Linden.

LEENDE - Dit schrijversbezoek is een live webinar, dat je dus thuis vanachter je laptop kunt volgen. Op zondagmiddag 18 april, van 15.00 tot 16.00 uur, geeft Splinter Chabot een lezing. Na een korte pauze is er van 16.15 tot 17.00 uur uitgebreid de gelegenheid om via de chatfunctie van het webinarprogramma vragen te stellen aan de auteur, die direct beantwoord worden.

Splinter Chabot

Splinter Chabot is programmamaker en politiek expert maar ook een rasoptimist en allemansvriend. In 2020 verscheen zijn eerste boek ConfettiRegen over de vrijheid van het individu. Dit boek zal verfilmd worden door film- en documentairemaker Michiel van Erp.

Daarnaast verschijnt Splinter regelmatig in diverse praatprogramma’s. Zo was hij sinds 2017 regelmatig tafelheer bij DWDD en meerdere malen te gast bij Jinek. Sinds April 2020 heeft Splinter een wekelijks radioprogramma op Radio 1 met Roos Moggré genaamd Proost!

Met de liberale visie ‘Iedereen is kunstenaar!’ begon Splinter Chabot aan zijn studie Politicologie aan de UvA en was hij twee jaar bestuurder bij de Amsterdamse JOVD-afdeling. Als voorzitter in Amsterdam organiseerde hij onder andere de succesvolle Amsterdamse Hand-in-hand mars. Het jaar daarop werd hij verkozen tot de Landelijk Voorzitter van de Jongerenorganisatie Vrijheid en Democratie (JOVD).

Als Splinter gevraagd wordt naar zijn politieke voorbeelden, antwoordt hij zonder twijfel David Bowie & Prince; vrijgevochten individuen die voor Splinter het liberalisme belichamen.

 Aanmelden

Via www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten kun je je aanmelden. Voor de leden van het Literair Café Dommeldal is het webinar gratis te volgen, maar wel na aanmelding. Niet-leden van het Literair Café die het webinar ook graag willen bijwonen, betalen 10 euro (jongeren tot 18 jaar: 2,50 euro) en dienen zich ook eerst aan te melden via de bovenstaande link.

Het publiek ontvangt na het aanmelden op de bovenstaande website, voorafgaand aan ’t live schrijversbezoek een e-mail waarmee men kan inloggen. Vervolgens kan het publiek meekijken en vragen stellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden