<p>Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden.</p>

Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden.

(Foto: Joris van Esch)

ELE Rally op 8 & 9 oktober

De afgelopen tijd is reikhalzend uitgekeken naar de datums waarop rallyminnend Nederland weer kan genieten van rallysport, en Stichting ELE Rally is verheugd te melden dat er na overleg met de KNAC Nationale Autosport Federatie (KNAF) en de overige rally-organisatoren voor het weekend van 8 & 9 oktober is gekozen. De komende tijd gaat men alles op een rijtje zetten

REGIO -  Met alle ontwikkelingen op Corona-gebied zoals vaccinatie zou de situatie in oktober dusdanig verbeterd moeten zijn dat er weer een volwaardig rally-evenement plaats kan vinden, mét publiek uiteraard. Op de gepubliceerde kalender wordt in Nederland gestart met de GTC Rally op 10 juli aanstaande, en via de Vechtdalrally en Hellendoorn Rally komt men dan bij de ELE Rally uit. 

Na de ELE komen nog de Twente Rally en Achterhoek Rally en zo is er alsnog een fraaie kalender samengesteld met minimaal drie weken tussen elk evenement om iedereen de tijd te geven zich gereed te kunnen maken voor het volgende evenement. 

De korte termijn moet uitwijzen of er voor alle plannen genoeg draagvlak is zodat besloten kan worden of het een een- of tweedaags evenement wordt. Maar dat men voor kwaliteit en iets speciaals gaat staat vast. De organisatie hoopt dat het ELE-weekend weer een ouderwets prachtig weekend wordt met veel publiek en mooie rallysport, iets wat iedereen zo lang heeft moeten missen. Hopelijk tot dan!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden