Foto:

De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Sinds 2016 biedt de Bibliotheek hulp bij digitale belastingaangifte. Ook dit jaar kunt u bij de Bibliotheek terecht.

VALKENSWAARD - Heb je vragen over het invullen van de belastingaangifte? Wil je weten wat er veranderd is ten opzichte van vorig jaar? Samen met Cordaad Welzijn biedt de Bibliotheek twee gratis online informatiebijeenkomsten ter ondersteuning van de digitale aangifte voor 2020. Er wordt aandacht besteed aan het digitaal invullen van de Aangifte Inkomstenbelasting. Daarnaast wordt er door een belastingexpert ook inhoudelijk ingegaan op de verschillen van 2020 ten opzichte van 2019 en verschillende aftrekposten. Het is mogelijk om vooraf ook een specifieke vraag in te dienen bij aanmelding. Deze vraag zal dan algemeen en anoniem beantwoord worden.

De informatiemomenten vinden plaats op dinsdag 23 maart van 11:30 tot 12:30 uur en op dinsdag 13 april van 19:00 tot 20:00 uur. Meld je vooraf aan via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekdekempen.nl/belastingaangifte.

De bijeenkomst vindt plaats via ZOOM. Voor dit online platform is in principe geen installatie nodig en werkt via uw webbrowser. Een voorwaarde voor deze online bijeenkomst is een goed werkende internetverbinding. Bij aanmelding ontvang je een instructie rondom het gebruik van ZOOM. Ben je nog niet bekend met online bijeenkomsten? Volg dan online digihulp van Bibliotheek de Kempen en krijg alle uitleg van een van onze medewerkers.

Gebruik maken van faciliteiten

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, maar thuis geen computer hebben, biedt de bibliotheekvestiging Valkenswaard beveiligd computer- en internetgebruik. De computerfaciliteiten zijn gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Hiervoor moet u in verband met corona maatregelen een tijdsslot reserveren. Stuur een e-mail naar valkenswaard@bibliotheekdekmpen.nl of bel op maandag t/m vrijdag tussen 10.00-13.00 uur naar 085-7733287.

Persoonlijke hulp

Heeft u behoefte aan persoonlijke hulp bij het invullen van de aangifte? Kijk dan op de website van de Bibliotheek waar in gemeente Valkenswaard u meer hulp kunt krijgen: www.bibliotheekdekempen.nl/belastingaangifte.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden