RKVV Dommelen opent inschrijving voor Voetbaldagen 2021


Foto:

RKVV Dommelen opent inschrijving voor Voetbaldagen 2021

Evenals in 2020 (en de jaren daarvoor) organiseert RKVV Dommelen in de zomervakantie de VSN Voetbaldagen voor jongens en meiden in de leeftijd 6 tot 16 jaar. Dit jaar vinden deze fantastische voetbalweek plaats van maandag 23 t/m vrijdag 27 augustus. De organisatie zal dan de geldende richtlijnen rondom Covid-19 in acht nemen en toepassen, zodat de deelnemers en vrijwilligers een veilige en plezierige week beleven.

VALKENSWAARDS - Vanaf nu kan er ingeschreven worden voor dit fantastische voetbalevenement op de velden van sportpark ‘t Heike van RKVV Dommelen. Jongens en meisjes (veldspelers en keepers) in de leeftijd 6 t/m 16 jaar schrijven zich in voor een week voetbalplezier via de site www.voetbalschoolnederland.nl. Als de voetbaldagen definitief doorgaan (i.r.t. eventuele ontwikkelingen rondom Covid-19), zal er verzocht worden om betaling. Na betaling zal de deelname dan definitief zijn. Als men verzekerd wil zijn van deelname, is tijdig inschrijven aan te raden, vorig jaar waren de 200 plekken snel vergeven.

Tijdens deze voetbalweek beleven de deelnemers iedere dag trainingen (ochtend) gericht o.a. techniek en scoren (met ook specifieke keeperstraining) en diverse spelvormen (middag, zoals boardingvoetbal en kooivoetbal) waarbij voetbalplezier, saamhorigheid en samen voetballen bovenaan staan. De groepen worden op leeftijd ingedeeld waarbij het doel is dat iedereen actief mee kan doen, doelpunten kan maken en dus ook plezier kan beleven aan het mooie voetbalspel. Voor de keepers zijn er speciale keeperstrainingen en zijn voetballende meisjes natuurlijk ook meer dan welkom! Alle deelnemers ontvangen een Jako voetbaltenue en iedere dag lunch, sportdrank en tussendoortjes, zoals fruit.

Wees er snel bij!! Mocht je ingedeeld willen worden samen met een vriendje of vriendinnetje, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! (mits in dezelfde leeftijd) Mocht je meer informatie willen, dan kun je altijd mailen naar voetbaldagen@rkvvdommelen.nl. Hopelijk tot ziens tijdens de VSN Specsavers Voetbaldagen 2021!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden