<p>Frank Meurkens, Chris Hof, Toon stoffels, Marc van Holten, Paul Firet, Stein Lathouwers, Tonnie vd Dungen, Tim vd Heijden, Niels Bouman en Theo Cornelissen. </p>

Frank Meurkens, Chris Hof, Toon stoffels, Marc van Holten, Paul Firet, Stein Lathouwers, Tonnie vd Dungen, Tim vd Heijden, Niels Bouman en Theo Cornelissen.

(Foto: )

Verlenging Paul Firet en overige staf RKVV Dommelen

Na vier wedstrijden geen punt meer verloren! Het is niet zoals als je denkt; alle verenigingen hebben hier last van. Een seizoen waarvan leek dat het boven verwachting goed zou verlopen, verliep toch snel anders dan gedacht. ‘Niet bij de welbekende pakken neerzitten, doorpakken’ was al snel het devies bij RKVV Dommelen.

DOMMELEN - Hoe het huidige seizoen nog zal verlopen weten we niet, laat de voetbalclub weten. Wel heeft de vereniging al een doorkijk genomen naar het komend seizoen.

Goede staf

De benodigde ingrediënten om een goede seizoenstart te maken is zorgen voor een goede staf. Met name behouden wat goed is en aanvullen waar behoefte ligt. Een exercitie waarvan men nu zegt dat deze naar tevreden is afgerond.

Verlenging contract Firet

De vereniging is er dan ook trots op dat ze een zeer uitgebalanceerde kwalitatief goede staf heeft staan voor het komend seizoen en dat het contract met hoofdtrainer Paul Firet is verlengd. Daarnaast is RKVV Dommelen verheugd met Tim van der Heijden een extra trainer voor het tweede selectieteam toe te voegen. Ze zijn trots dat de andere, bestaande, stafleden, ook komend seizoen actief zijn bij de vereniging.

Nieuwe trainer jeugd

De aanvoer vanuit de eigen jeugd richting de selectie hebben we verder versterkt met het aantrekken van Bart Schuur als nieuwe trainer voor de JO19-1. Het hoofd opleiding Maarten de Backer, de huidige trainer van JO19-1, zal zich volledig gaan richten op zijn primaire taak, wat de volledige jeugdopleiding ten goede gaat komen.

Frisse seizoenstart

Door deze aanvullingen verwachten we onze selectie maximaal te hebben gefaciliteerd om een goed seizoen te gaan draaien. De club kan niet wachten om met deze staf en de selectie een frisse nieuwe seizoenstart te kunnen gaan maken.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden