<p>Wie, wat, waar en wanneer, dat zijn de vragen waar de Heemkundekring graag een antwoord naar zoekt. </p>

Wie, wat, waar en wanneer, dat zijn de vragen waar de Heemkundekring graag een antwoord naar zoekt.

(Foto: )

Valkenswaardevol: Overhandiging boek van Carmiggelt

VALKENSWAAARD - Het overhandigen van een boek dat geschreven is door Simon Carmiggelt. Dit boek getiteld: ‘Haasje over’, bestaat uit dertig korte ‘kronkels’, waarvan de thema’s uiteenlopen, maar die zich afspelen op sociaal gebied. In ‘Het Bestaan’ vraagt de schrijver bijvoorbeeld of de lezers ook zo’n moeite hebben met hun levenshouding, terwijl hij onder druk van zijn vrouw probeert zijn bed uit te komen. Aan wie het boekje is overhandigt en op welke gelegenheid, is ons niet bekend. Ook het jaartal en waar de foto genomen is, zijn ons evenmin bekend. Wie helpt ons?

De Heemkundekring is op zoek naar de namen van dit gezelschap. Weet u wie het zijn en kunt u ons hierover nog meer vertellen dan horen we dat graag. Op deze wijze hopen we het archief weer meer compleet maken.

Wie, wat, waar en wanneer, dat zijn de vragen waar de Heemkundekring graag een antwoord naar zoekt. Kunt u daar een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met Etienne Wetzer. Tel. 06-47499757, of stuur uw antwoord per mail naar: valkenswaardevol@weerderheemvalkenswaard.nl.

Wilt u op papier reageren, stuur uw post dan naar: Schutterwei 14, 5551 PA Valkenswaard. Meer informatie vind je op www.weerderheemvalkenswaard.nl.

Meer berichten