Toch wat Carnavalsgevoel op de Leenderweg


<p>Tekst: Valkenswaard24. Foto: Evert Meijs.</p>

Tekst: Valkenswaard24. Foto: Evert Meijs.

(Foto: Evert Meijs | Valkenswaard24)

Toch wat Carnavalsgevoel op de Leenderweg

Donderdagmiddag trotseren de vier medewerkers van GraagGoedOnline.nl de kou en presenteren zich in carnavalstenue voor hun bedrijf. Na enkele clowneske toeren en een fotoshoot wordt binnen een nieuwe carnavalshit opgenomen.

VALKENSWAARD - Oprichters Robèr Coolen en Jacques Stoop willen proberen de mensen toch nog een beetje een carnavalsgevoel te geven, ondanks dat men carnaval dit jaar moet missen. De voorgevel aan de Leenderweg is versierd met witte en rode ballonnen. Op het raam is een vierkanten sticker aangebracht met daarachter een monitor. Hierop worden foto’s gedraaid van afgelopen carnavalsvieringen. Iedereen wordt uitgenodigd om voor deze etalage een selfie te maken. “Soai boel? Zûrgt sèlfie vur un fistgevul!”, zo luidt het.

Even na 16.00 uur komen de vier collega’s naar buiten en bootsen de polonaise na, op 1,5 meter afstand, gehuld in carnavalsoutfit. Na enkele minuten gaan ze weer naar binnen en starten de opnamen van de eigen carnavalskraker. Het kantoor is carnavalesk aangekleed met slingers en veel bierflesjes. Iedereen wordt uitgenodigd een selfie te maken voor de deur bij het pand aan de Leenderweg en er wordt voor de leukste én veiligste foto een Van Moll-bierpakket weggegeven van vijftig euro.

Toch wat Carnavalsgevoel op de Leenderweg

Onder het motto “Soai boel? Zûrgt sèlfie vur un fistgevul! maak je tijdens Carnaval een foto voor de deur van het versierde kantoor van webbureau GraagGoedOnline.nl. Het gekker hoe beter maar natuurlijk ook veilig! De veiligste én gekste foto wint een Van Moll Craft Beer pakket t.w.v. 50 euro. “We willen graag toch wat Carnavalsgevoel aan de mensen geven, lokaal met deze actie maar ook misschien wel buiten Valkenswaard met een eigengemaakt Carnavalsnummers inclusief videoclip die voor het versierde kantoor wordt opgenomen.” aldus Jacques én Robèr van GraagGoedOnline.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden