Online show voor Groot Valkenswaard


<p>Nand Verberne en Coen van Och verzonnen samen met Martijn Faassen de &#39;Nie normaal-show 2021&#39;. Foto: Jurgen van Hoof</p>

Nand Verberne en Coen van Och verzonnen samen met Martijn Faassen de 'Nie normaal-show 2021'. Foto: Jurgen van Hoof

(Foto: Jurgen van Hoof)

Online show voor Groot Valkenswaard

In coronatijd ontstaan - ondanks de beperkingen - de meest creatieve en ludieke ideeën. Zo ook in het tuincafé van Nand Verberne. Tijdens een gezellig samenzijn met zijn vrienden Coen van Och en Martijn Faassen werd een online show bedacht. Compleet met live muziek, een bingo, een quiz en een speciaal gastoptreden. En dat allemaal met een carnavaleske inslag. "We verzorgen op carnavalszondag een zeer gezellige middag voor Brouwersgat, Mulkgat en Striepersgat."

DOMMELEN - "Het begon eigenlijk met mijn vraag aan Coen of hij hier niet een uurtje kon komen zingen. Dan konden we dat live streamen naar belangstellenden. Van het een kwam het ander en toen ook Martijn aansloot, werd spontaan een plan gemaakt voor een complete show. Met in ieder geval een optreden van Coen, maar ook een carnavalsbingo, met leuke prijzen, een quizje en een bekende artiest, van wie ik de naam nu nog niet kan noemen. En wellicht kunnen we ook nog een aantal gezellige filmpjes laten zien van liedjes die speciaal voor carnaval in coronatijd zijn geschreven. Het wordt dus een leuke middag voor jong en oud."

De ideetjes werden verder uitgewerkt, maar het technische deel van de plannen moest nog wel goed worden geregeld. "Martijn heeft dit op zich genomen. Hij heeft een programma gedownload waarmee de beelden kunnen worden gestreamd en heeft her en der zijn licht opgestoken. Alles vindt plaats hier in mijn eigen thuiskroegje. Uiteraard geheel coronaproof en alles op veilige afstand. De show vind plaats op zondag 14 februari, vanaf 17.11 uur. Om 16.11 uur kunnen de mensen al inloggen en luisteren naar vrolijke carnavalsmuziek."

De hoofdmoot van de 'Nie normaai-show 2021' bestaat uit de bingo. Nand: "We hebben een lijst van 75 carnavalsliedjes samengesteld, die allemaal matchen met een nummer op de bingokaart. De prijzen variëren van vleespakketten tot consumptiebonnen. En alles wat daar tussen zit. Haha!" Een bingopakket kost 33,33 euro en kan via onder meer Facebook (carnaval#nienormaal2021) worden besteld. "Naast een bingokaart, zitten in het pakket ook zaken als buttons, serpentines, een poster, speciale bierviltjes en stickers, En natuurlijk een hapje en een drankje."

Pakketten kunnen tot de donderdag vur de vrijdag vur de carnaval worden besteld. Via de link https://forms.gle/8ss4fG6DTv5gaGhT6. "Bovendien verloten we via onze Facebook-pagina vier gratis pakketten. De boxen kunnen op carnavalszondag, tussen 11.11 en 13.11 uur worden opgehaald bij Partycentrum De Bommel, aan de Bergstraat in Dommelen." Overigens laten de drie initiatiefnemers weten dat ze er zelf niks aan verdienen." Het is puur voor de lol", benadrukt Nand. Terwijl hij het speciale lied van Coen opzet: 'Lets go met de nie normaal-show, een paar uurkes vol vertier, mee oew bingoformulier...'.

"De mensen moeten het formulier invullen. Dan sturen we ze een tikkie om te betalen", aldus Nand. "Ook een e-mailadres is van belang, zodat we de inlogcode kunnen mailen."

Willem-Jan Schampers

Drie carnavals-vrienden: 'Lets go met de Nie normaal-show!'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden