Virtueel Val-Val-D’rie is uitgesteld


Theater De Hofnar. Foto: Octavie Fotografie
Theater De Hofnar. Foto: Octavie Fotografie (Foto: )

Virtueel Val-Val-D’rie is uitgesteld

Vorige week werd tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de lockdown verlengd wordt t/m 9 februari. Deze verlenging heeft ook gevolgen voor Virtueel Val-Val-D'rie.

Valkenswaard - Virtueel Val-Val-D'rie zou plaatsvinden op 23 en 24 januari. Van het RIVM mogen optredens van professionele artiesten in de lockdown wel live gestreamd worden, maar die van lokale artiesten helaas niet. We hebben daarom besloten om het gratis online festival uit te stellen naar een weekend later in dit seizoen. We houden je op de hoogte via onze socials, website en de lokale bladen.

Programma
Het programma van Virtueel Val-Val-D'rie zal in grote lijnen hetzelfde blijven. Dus ben je benieuwd wat je kunt verwachten tijdens dit online festival, dan kun je alvast een kijkje nemen op onze www.hofnar.nl. Houd de pagina in de gaten voor eventuele wijzigingen door deze verplaatsing.

Social media
Wil je op de hoogte gehouden worden via Facebook en Instagram? Ga naar @theaterdehofnar en volg ons! We delen leuke tips, kijkjes achter de schermen en je bent snel op de hoogte van de laatste activiteiten in De Hofnar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden