Live-optreden Chelsea & Neil Foreman


<p>Neil en Chelsea Foreman bij de opnames van TheaterThuis in juni.</p>

Neil en Chelsea Foreman bij de opnames van TheaterThuis in juni.

(Foto: )

Live-optreden Chelsea & Neil Foreman

Tijdens Virtueel Val-Val-D'rie vinden diverse lokale optredens plaats in De Hofnar. Jij kan via een livestream lekker meegenieten! Chelsea en Neil Foreman spelen hun voorstelling op 24 januari, live vanuit onze theaterzaal, bij jou thuis.

Valkenswaard - In augustus hebben Chelsea en Neil Foreman hun voorstelling 'Net ff iets anders' in De Hofnar uitgevoerd. Nu kan iedereen thuis deze voorstelling via een livestream zien.

Net ff iets anders
2020 begon voor Chelsea en Neil Foreman voorspoedig. Maar zoals voor vele muzikanten gooide corona roet in het eten. Hoe langer de stilstand voortduurt, hoe groter de drang om dingen ‘Net ff iets anders’ te doen. Een ‘Omdenk-Concert’ is precies waar de twee behoefte aan hadden! In dit theatrale concert laten broer en zus zichzelf van meerdere kanten zien. Met een Brabantse inslag en Engelse roots vieren ze samen met het publiek de kunst van het omdenken.


Wanneer en waar te zien?
Op zondag 24 januari om 16.15 uur is de voorstelling 'Net ff iets anders' van Chelsea en Neil Foreman te zien via een livestream op www.hofnar.nl/virtueel-val-val-drie/

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden