Bruisend Brouwersgat, ook dit jaar


<p>Linda Verberne en Danielle Driessen overhandigen namens C.V. de Pintenwippers symbolisch het eerste exemplaar van de Glozzie aan het Pintenwipperke. </p>

Linda Verberne en Danielle Driessen overhandigen namens C.V. de Pintenwippers symbolisch het eerste exemplaar van de Glozzie aan het Pintenwipperke.

(Foto: STEPHAN VAN BEEK)

Bruisend Brouwersgat, ook dit jaar

Dommelen - C.V. de Pintenwippers probeert op een ludieke manier carnaval onder de aandacht te brengen van de Dommelsche gemeenschap. “En iedereen ver daar buiten. Zondag 17 januari zal onze mooie Brouwersgatse Glozzie huis-aan-huis in heel Dommelen verspreid worden. De eerste Glozzie zal op gepaste wijze volgens traditie aan onze Opperpintenwipper worden gepresenteerd. We hebben er wederom een mooie editie van weten te maken.” Verder is er een leuk initiatief ontstaan, waarbij je kan laten zien dat je trots bent om in Brouwersgat te wonen. De Pintenwippers hebben namelijk pakketten samengesteld, om thuis in stijl carnaval te kunnen vieren. “Met voor ieder wat wils, tegelijkertijd steun je hier onze vereniging een klein beetje mee. Op deze manier hopen wij dat je thuis toch in de carnavalsstemming zal komen. Wat nog veel leuker is, wij hebben hier een wedstrijd aan verbonden. Degene die met het bestelde pakket en vlag het mooiste zijn of haar huis versiert, kan een prijs winnen.” Meer: www.cvdepintenwippers.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden