Voorstellingen streamen vanuit de theaterzaal
Voorstellingen streamen vanuit de theaterzaal (Foto: )

Virtueel winterfestival Val-Val-D'rie

Nu 2020 achter ons ligt willen we alleen maar vooruitkijken naar mooie dingen, zoals ons jaarlijkse winterfestival Val-Val-D'rie. Dit jaar vindt het festival plaats op 23 en 24 januari.

Valkenswaard - De afgelopen jaren konden bezoekers tijdens het festival genieten van diverse optreden van lokale artiesten en van verschillende previews van artiesten die in dat seizoen bij ons in het theater stonden. In het hele gebouw was er wel iets te beleven voor jong en oud.

Val-Val-D'rie 2021
Dit jaar wordt het festival een beetje anders. Het festival vindt natuurlijk niet plaats bij De Hofnar, maar is nu via onze website bij jou thuis te zien! Met dit festival willen we zoveel mogelijk theater bij de mensen thuisbrengen in heel Valkenswaard. We streamen vooraf opgenomen voorstellingen, maar streamen ook voorstellingen live vanuit onze theaterzaal. Het programma bestaat uit optredens van Valkenswaardse artiesten en is bedoeld voor het hele gezin.

Meer informatie
Houd onze website, social media en het Valkenswaards Weekblad in de gaten voor het hele programma. En ben er op zaterdag 23 en zondag 24 thuis live bij!

Meer berichten