Beleef The Billy Joel Experience in De Hofnar


<p>Alexander Broussard in The Billy Joel Experience, zaterdag &nbsp;6 maart in De Hofnar.&nbsp;</p>

Alexander Broussard in The Billy Joel Experience, zaterdag  6 maart in De Hofnar. 

(Foto: Putman)

Beleef The Billy Joel Experience in De Hofnar

Tijd voor een geweldige tribute The Billy Joel Experience, op zaterdag 6 maart 2021 in Theater De Hofnar.

VALKENSWAARD - Met ruim 150 miljoen verkochte platen en 30 top tien hits is Billy Joel een van de succesvolste artiesten uit de popgeschiedenis.


Tribute to Billy Joel
Samen met zijn band “003” besloot pianist/toetsenist en zanger Alexander Broussard om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience. Ook jij herkent meerdere hits in de tribute to Billy Joel, of je nu 25 of 75 bent! Het repertoire van Billy bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger 'The Pianoman' maar ook swingende rockers zoals 'My life', prachtige ballads zoals 'Honesty' of lekkere Rock & Roll zoals 'Only the good die young'. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. Beleef het in De Hofnar!

Bestellen van kaarten
Het bestellen van kaarten voor voorstellingen en films kan alleen via www.hofnar.nl. Tot en met 31 december is de kaartverkoop van De Hofnar fysiek gesloten. We zijn elke werkdag tussen 13 - 17 uur te bereiken via (040) 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden