Decemberfilms | Familie/drama/komedie en thriller


De Vogelwachter en Let Him Go in december te zien in De Hofnar.
De Vogelwachter en Let Him Go in december te zien in De Hofnar. (Foto: )

Decemberfilms | Familie/drama/komedie en thriller

De hele maand december kun je genieten van diverse films. Benieuwd naar welke films wij draaien in deze maand? Hieronder lichten we een aantal films uit of kijk op de website van De Hofnar voor het hele filmprogramma.

Valkenswaard - Vanaf 10 december is de film De Vogelwachter (AL) te zien, een film dat gaat over het levensgeluk van een oude vogelwachter dat na een halve eeuw wordt verstoord door de opheffing van zijn post. Cabaretier Freek de Jonge heeft in deze tragikomische speelfilm de hoofdrol. Ook de film Let Him Go (16+), die vanaf 3 december in de bioscopen te zien is, kun je vanaf 17 december zien in De Hofnar. Een spannende thriller met o.a. Kevin Costner, Diane Lane en Lesley Manville, gebaseerd op het boek 'Let Him Go' van Larry Watson en geregisseerd door Thomas Bezucha.
Familiefilms
Met het hele gezin naar de film? In de kerstvakantie draaien we de films: K3: Dans van de Farao (AL), Misfit 3 De Finale (AL), The Witches (9+) en De Expeditie van Familie Vos (AL).


Filmkaarten bestellen
Bestel je kaarten op www.hofnar.nl. Voor vragen kun je bellen naar (040)2074010 (ma t/m vr: 13-17 u) of stuur een mail naar kaartverkoop@hofnar.nl. De balie is gesloten t/m 31 dec.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden