<p>Snelteststraat voor alle ondernemers uit Valkenswaard en omliggende gemeenten.&nbsp;</p>

Snelteststraat voor alle ondernemers uit Valkenswaard en omliggende gemeenten. 

(Foto: )

Snelteststraat voor ondernemers

Een aantal leden van de VICV (Vereniging Industrieel Contact Valkenswaard) heeft het initiatief genomen voor het opzetten van een collectieve corona-teststraat. Deze is te vinden op De Schaapsloop.

Valkenswaard - Sinds donderdag kan gebruik gemaakt worden van de teststraat aan De Vest 72, naast bouwmarkt Karwei. Er is voldoende parkeergelegenheid op dit terrein. "Vooralsnog wordt gestart van 8.45 uur tot 10.45 uur. Aanmelding is mogelijk via 0623354520 of g.janssen@ace-support.nu." Dat kost 95 euro exclusief btw. "De testen zullen volledig conform de RIVM-regels worden afgenomen door verpleegkundigen met BIG-registratie. De persoonlijke bescherming van de verpleegkundigen staat hierbij voorop." Na elke sessie worden de verpleegkundigen zelf ook getest.

De geteste persoon kan na ontvangst van de uitslag, via de voorzijde van het pand, de test-locatie veilig verlaten en heeft de keuze om daar op de uitslag te wachten of binnen 15 minuten per e-mail de uitslag te ontvangen. Bij een negatieve uitslag kan de werknemer direct terug naar het bedrijf om de werkzaamheden te hervatten. De gegevens worden opgeslagen in een medische omgeving gedurende de wettelijke bewaartermijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden