<p>De thriller Marionette is binnenkort bij Theater De Hofnar te zien!</p>

De thriller Marionette is binnenkort bij Theater De Hofnar te zien!

(Foto: )

Goede films zie je samen bij Theater De Hofnar

Drama, komedie, actie, thriller of documentaires. Elke week draaien we weer verschillende nieuwe films. Bezoek bijvoorbeeld op 9 en 10 nov de thriller Marionette (12+) of de dramafilm Kajillionaire (AL), die op 16 en 17 nov te zien is.

VALKENSWAARD - In de Marionette verhuist kinderpsychiater Marianne naar Schotland. Een van haar nieuwe patiënten is Manny, die tekeningen maakt van gebeurtenissen en beweert dat hij haar toekomst kan sturen. Al snel beginnen de tekeningen verontrustende details over Marianne’s toekomst te weerspiegelen. Kan Manny inderdaad de werkelijkheid controleren?

Over Kajillionaire

Theresa en Robert hebben 26 jaar lang hun enige dochter, Old Dolio, getraind om te stelen en mensen op te lichten. Tijdens een wanhopige en haastig bedachte list overtuigen ze een vreemdeling om mee te doen aan hun volgende klus. Ze hadden niet verwacht dat hierdoor hun hele leven drastisch zou veranderen.

Bestel jouw filmkaarten
Bestel kaarten op www.hofnar.nl. De kaartverkoopbalie is t/m 11 november gesloten. Op werkdagen tussen 13.00 -17.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar via (040) 2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden