Foto:

Online voorlichtingsweek

Summa College houdt van 8 tot en met 13 november een volledige online voorlichtingsweek vol interactieve online sessies, vlogs en livestreams. De voorlichtingsweek vervangt de reguliere open dag van Summa die in november gepland stond maar vanwege corona-maatregelen niet door kan gaan. Het voorlichtingsaanbod is van 8 tot en met 13 november toegankelijk via de website van Summa College. Summa College heeft 26 mbo-scholen in de Brainportregio met in totaal meer dan 300 beroepsopleidingen.

Eindhoven - Jongeren kunnen sfeer proeven in de scholen met vlogs en direct contact hebben met docenten en studenten van het Summa College via WhatsApp, Instagram en mail. Ook is het mogelijk om online presentaties te volgen van docenten en voorlichters.

Vooraf aanmelden is alleen nodig bij de webinars, dit kan via de website van Summa College. Voor de live sessies op zondag 8 november en alle andere activiteiten is vooraf aanmelden niet nodig.

"Natuurlijk verzorgen we het liefst mooie voorlichtingsactiviteiten in onze scholen, maar door corona kan dat helaas niet”, zegt Laurent de Vries, Voorzitter van College van Bestuur van Summa College. "Met de voorlichtingsweek hebben we gelukkig een goed alternatief gevonden. Het is onze rol om jongeren te helpen hun talenten te ontdekken en ontwikkelen, en ze op bestemming te brengen. Dat begint bij goede studievoorlichting.”

www.summacollege.nl

Onderwijs

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden