<p>De ondernemers achter Primera openen een winkeltje met kerstartikelen, omdat Priem weg is uit het centrum van Valkenswaard.</p>

De ondernemers achter Primera openen een winkeltje met kerstartikelen, omdat Priem weg is uit het centrum van Valkenswaard.

(Foto: )

Winkelen in de stijl van kerst in Valkenswaard

“Hoe gaan we Valkenswaard op een veilige manier voorzien van kerstkaarten, agenda’s en kalenders?”, vroegen Vincent en Suzanne zich af. Niet veel later is alles in kannen en kruiken. Maandag openden ze de deuren van hun kerstwinkel.

Valkenswaard - Die ligt direct naast de gewone Primera op de Eindhovenseweg. Vanaf maandag 2 november zijn in de kerstwinkel volop agenda’s en kalenders verkrijgbaar. "Nadat vorig jaar een bekende boekhandel uit Valkenswaard zijn deuren moest sluiten, wisten veel mensen niet waar ze voor een goede agenda terecht konden. Primera Valkenswaard vulde dit gat toen al redelijk goed op. Begin maart kreeg ook Valkenswaard met corona te maken en dat betekende dat het maximale aantal bezoekers per winkel beperkt is", zeggen ondernemers Vincent en Suzanne.

In kerststijl aangekleed

Zij voorzagen een probleem met hun kleine Primera-winkel voor de feestdagen periode. "Er is hard gewerkt om mensen op veilige afstand van elkaar toch rustig de juiste agenda, kalender en kerstkaart uit te laten zoeken. Daarnaast is de winkel leuk in kerststijl aangekleed en zijn er volop andere kerstcadeaus verkrijgbaar."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden