<p>In de herfstvakantie draaien we onder andere de film De Elkins - Een klein bakfestijn (6+) in De Hofnar.</p>

In de herfstvakantie draaien we onder andere de film De Elkins - Een klein bakfestijn (6+) in De Hofnar.

(Foto: )

We blijven films vertonen in Theater De Hofnar

Heb je behoefte aan een fijn en veilig uitje? Geniet van een middagje of avondje film bij ons in het theater! We blijven namelijk films draaien voor maximaal 30 personen.

VALKENSWAARD - In de herfstvakantie draaien we voor het hele gezin o.a. de films 'Elfkin - Een klein bakfestijn' en 'Bigfoot Family'.

Elfkin (6+)
Het opgewekte Elfkin-meisje Helvi, die al tweehonderd jaar onder de grond leeft, trekt op een dag samen naar de bovengrondse wereld waar ze op zoek gaat naar haar unieke Elfkin-talent én grootse avonturen beleeft.

Bigfoot Family (6+)
Bigfoot wil zijn bekendheid inzetten voor het milieu en vertrekt naar Alaska. Een paar dagen later verdwijnt hij. Adem gaat met zijn moeder, wasbeer Trapper en beer Wilbur naar het Hoge Noorden om zijn vader te redden.


Meer films in De Hofnar
Op vrijdag 23 oktober draaien we 'A Life On Our Planet' met David Attenborough. De films Casanova's en Deux zijn op maandag 26 en dinsdag 27 oktober te zien. Benieuwd naar welke films wij nog meer draaien? Kijk voor het hele programma op hofnar.nl en bestel hier jouw kaarten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden