<p>De lokale ondernemers zijn zeer enthousiast.</p>

De lokale ondernemers zijn zeer enthousiast.

(Foto: frank)

Geef eens een echt lokaal cadeau

Valkenswaard - Om de lokale ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft te steunen komt er een lokale kadobon op de markt: ValkenswaardKado. ValkenswaardKado is verkrijgbaar in de coupures € 5,00, € 7,50, € 10,00, € 15,00, € 20,00 en € 25,00. De kadobonnen zijn vanaf vrijdag 6 november te koop bij VVV Valkenwaard.

"U geeft hiermee een écht Valkenswaards kado en de ondernemers zijn blij met uw steun. De ontvanger van ValkenswaardKado kan een prachtig geschenk kiezen bij vele ondernemers in Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft, waarbij 100 procent van de waarde bij de ondernemer terecht komt", stellen de initiatiefnemers.

In elke kado-envelop zit een lijst van ondernemers die de kadobonnen accepteren. Deelnemende ondernemers hebben een kassasticker waarop staat 'wij accepteren ValkenswaardKado'. Ook op www.visitvalkenswaard.nl kunt u een totaaloverzicht vinden. "De lokale ondernemers hebben zeer enthousiast gereageerd op de komst van een lokale kadobon en er hebben zich al veel acceptanten gemeld. Bent u een ondernemer en wilt u ook ValkenswaardKado gaan accepteren? Mail info@visitvalkenswaard.nl." ValkenswaardKado is een initiatief van Stichting Valkenswaard Marketing, Centrummanagement Valkenswaard en VVV Valkenswaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden