<p>In de Hofnar zijn naast voorstellingen ook goeie films te zien.</p>

In de Hofnar zijn naast voorstellingen ook goeie films te zien.

(Foto: )

De film is terug in Valkenswaard

Vanaf juni konden bezoekers van Theater De Hofnar de hele zomer lang genieten van de nieuwste films. Dit was een groot succes. Naast het faciliteren van lokale en professionele voorstellingen is De Hofnar nu een echt filmtheater geworden en hierdoor is de film in Valkenswaard weer terug van weggeweest. Als officieel filmtheater programmeert De Hofnar nu elke twee maanden films kort na de releasedatum.

"In de maanden oktober en november draaien we diverse nieuwe films, zoals de dramafilms Adam (AL) - Nominaties en prijzen op verschillende internationale filmfestivals, The Tobacconist (12+), Buladó (9+) – Winnaar Gouden Kalf voor beste film op Het Nederlands Film Festival 2020, Buiten Is Het Feest (12+) - met onder meer Abbey Hoes, Georgina Verbaan en Eelco Smits en Corpus Christi (16+) - publieksfavoriet op het Internationaal Film Festival Rotterdam. Voor de filmliefhebber die houdt van komische en romantische films draaien we Casanova’s (AL) - met onder anderen Jim Bakkum en Lieke van Lexmond en de film Made in Italy (AL) met onder anderen Liam Neeson. Tip voor alle natuurliefhebbers is de Nederlandse drama/komedie De Vogelwachter (AL) waarin o.a. Freek de Jonge speelt. De films The Nest (14+) en Marionette (12+) zijn thrillers die allebei op 1 oktober in release zijn gegaan en vanaf begin november al bij De Hofnar te zien zijn."

De familiefilms Jackie en Oopjen (AL) en De Elfkins - Een klein bakfestijn (6+) zijn in de herfstvakantie te zien in De Hofnar. Vanaf woensdag 18 november draait het theater De Grote Sinterklaasfilm maar liefst zeven keer voor kinderen van alle leeftijden.

Flyer

Het filmaanbod tot en met november vind je in de filmflyer. Deze is op te halen bij De Hofnar. "Of ga naar www.hofnar.nl en selecteer bij genre ‘film’. Zo krijg je een goed overzicht van alle films die wij op dit moment draaien. Films worden maandelijks op onze website gepubliceerd zodra ze geprogrammeerd zijn. Houd de site en het Valkenswaards Weekblad dus goed in de gaten."

Bezoek de website www.hofnar.nl voor het gehele filmaanbod, reserveer je kaartjes online of bij de kaartverkoopbalie (ma t/m vr 13.00-17.00 u) en geniet binnenkort van films in De Hofnar. Uiteraard met volle aandacht voor een fijn en veilig bezoek. "Kijk op onze website hoe een veilig bezoek bij ons eruit ziet."

Kaartjes

Films voor alle liefhebbers in het theater in Valkenswaard

Redactie

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden