Wilt u op papier reageren: Schutterwei 14, 5551 PA Valkenswaard.
Wilt u op papier reageren: Schutterwei 14, 5551 PA Valkenswaard. (Foto: )

Eerste H. mis Antonius

Valkenswaard - Een priester in een grote stoet die vanuit de Oranje Nassaustraat zich begeeft naar de Antoniuskerk aan de Eindhovenseweg. Onder grote belangstelling van familie, leden van de congregatie, het kerkbestuur en de vele overige belangstellenden zal deze priester zijn eerste H. Mis opdragen. Mogelijk is hij een week eerder tot priester gewijd waarna, doorgaans een week later, het opdragen van de eerste H. mis volgt. De foto is genomen in augustus 1960. Zoals u weet is deze kerk inmiddels gesloten en wacht zij op een nieuwe bestemming.

De Heemkundekring is op zoek naar de naam van deze priester Maar ook zijn we benieuwd naar overige namen van personen die op de foto staan. Kunt u ons hierover nog meer vertellen dan horen we dat graag. Op deze wijze hopen we het archief weer meer compleet maken.

Wie, wat, waar en wanneer, dat zijn de vragen waar de Heemkundekring graag een antwoord naar zoekt. Kunt u daar een bijdrage aan leveren? Neem dan contact op met Etienne Wetzer via 06-47499757.

Valkenswaardevol

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden