<p>Het Groot Striepersgats Liedjesfestival gaat dit jaar niet door.&nbsp;</p>

Het Groot Striepersgats Liedjesfestival gaat dit jaar niet door. 

(Foto: )

Groot Striepersgats Liedjesfestival afgelast

De organisatie van het Groot Striepersgats Liedjesfestival heeft met pijn in het hart moeten besluiten om het festival voor dit jaar af te zeggen. Vanwege de coronamaatregelen en de onzekerheid daaromtrent zouden er te veel concessies moeten worden gedaan. Het evenement zonder publiek, of met zeer beperkte aantallen, staat voor de organisatie te ver van de originele sfeer af.

VALKENSWAARD - Ieder jaar doen verschillende deelnemers mee aan het Liedjesfestival. Carnavalsverenigingen, solo-artiesten, vriendengroepen schrijven hun eigen carnavalsnummer en treden hiermee op onder begeleiding van een liveband. Door een jury en door het publiek worden winnaars gekozen. Helaas zullen er dit jaar geen winnaars uitgekozen worden, omdat de 44e editie van het evenement geen doorgang vindt.

Alsnog actie
De bestuursleden van het Liedjesfestival zijn van plan om een vrolijke, muzikale actie uit te voeren om toch een bijdrage te kunnen leveren aan Carnaval in Striepersgat. Daarnaast bereiden ze zich voor op de jubileumeditie, die nu dus zal doorschuiven naar december 2021. Vorig jaar werd FantasTIES derde, CC de Pimpelmezen eindigden op de tweede plaats en Paul B mee de matties ging als winnaar naar huis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden