<p>Karin Bloemen op zaterdag 19 september in Theater De Hofnar met &#39;Billie, Aretha, Norah, Amy... Karin!&#39;&nbsp;</p>

Karin Bloemen op zaterdag 19 september in Theater De Hofnar met 'Billie, Aretha, Norah, Amy... Karin!' 

(Foto: Nick Ormondt)

Karin Bloemen en de Old School Band

Karin Bloemen is bekend van haar grote, extravagante personality shows, maar haar eerste grote liefde is toch: zingen! In deze voorstelling gaat ze ‘old school’ helemaal voor de muziek, samen met de Old School Band.

VALKENSWAARD - Op zaterdag 19 september kun je in Theater De Hofnar genieten van het muzikale programma ‘Billie, Aretha, Norah, Amy... Karin!’ van Karin Bloemen samen met de Old School Band. Belangrijke inspiratiebronnen voor Karin zijn zangeressen als Billie Holiday en Aretha Franklin. De stijl van de Old School Band sluit daar naadloos op aan; funk, jazz en soul.

In dit pure, muzikale programma komt het allemaal voorbij, van eigen stukken tot en met de fijnste covers uit het rijke repertoire van Billie, Aretha, Norah, Amy, etc, etc… Bestel jouw kaarten via hofnar.nl. Heb je vragen, bel dan naar onze kaartverkoopbalie (maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur) tel. 040-2074020 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden