<p>&quot;Omdat ik altijd al droomde van een eigen salon was dit het moment.&quot;</p>

"Omdat ik altijd al droomde van een eigen salon was dit het moment."

(Foto: )

ZOZO Kappers in Belleman wordt BelleHair

Vanaf 1 september heeft ZOZO Kappers in winkelcentrum De Belleman in Dommelen een nieuwe eigenaresse: Gitta Lammers. "Na 34 jaar gewerkt te hebben als topstyliste en salon manager werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Toevallig wilde op hetzelfde moment de eigenaresse van ZOZO kappers stoppen met haar salon."

Dommelen - Lammers legt uit: "Omdat ik altijd al droomde van een eigen salon was dit het moment. De combinatie van topproducten, een mooie ruime salon, een leuk en technisch goed getraind team, de ideale ligging in het winkelcentrum met gratis parkeergelegenheid hebben voor mij de doorslag gegeven. Het was nu of nooit. Ik besloot de stap te wagen en voor mijn droom te gaan. Dat werd BelleHair."

Luxe producten

BelleHair staat naar eigen zeggen voor aandacht voor de klant, in een mooie salon met de luxe producten van Sebastian. "Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen wij alle tijd om naar uw wensen te luisteren. U krijgt bij ons uitgebreid advies over uw kapsel en de juiste producten die daarbij aansluiten."

Salon

Na een heerlijke wasmassage gaan de medewerkers enthousiast aan de slag, klinkt het. "Zodat u met prachtig haar en een relaxed gevoel de salon verlaat. We hopen u snel in onze salon te mogen begroeten."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden