<p>Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz door twee vragen te beantwoorden en maak kans op kaarten voor de Brabantsedag 2021.</p>

Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz door twee vragen te beantwoorden en maak kans op kaarten voor de Brabantsedag 2021.

(Foto:)

Warm op en win kaarten voor de Brabantsedag 2021

Warm op voor de Brabantsedag Thuisquiz van zaterdag 29 augustus en beantwoord twee ‘oefenvragen’. Het Valkenswaards Weekblad mag 5 setjes van 2 entreekaarten voor de Brabantsedag 2021 verloten.

In samenwerking met het Maarheezerse Thuisvoordebuis organiseert de Brabantsedag komende zaterdag een avondvullend equiz-avond voor liefhebbers van het evenement. De Brabantsedag Thuisquiz is niet alleen bedoeld voor wagenbouwers, maar juist ook voor alle Brabantsedag-bezoekers, Heezenaren en andere enthousiastelingen.

De quiz duurt van 19.30 uur tot 22.30 uur, met aansluitend een afterparty. In teams van maximaal 6 personen wordt er gestreden voor leuke Brabantsedag-prijzen, waarbij zelfs exclusieve Brabantsedag VIP-arrangementen voor de volgende editie te winnen zijn. Meer informatie over de Brabantsedag Thuisquiz en het inschrijven van teams op deze website.

Winactie

Het Valkenswaards Weekblad mag 5 setjes van 2 toegangskaarten voor de 63e Brabantsedag op 29 augustus 2021 verloten. Kans maken? Beantwoord de onderstaande quizvragen en stuur ze in via www.brabantsedag.nl/winactie.

Vraag 1: Hoeveel wagenbouwersgroepen trekken er in 2021 door de straten van Heeze?

Vraag 2: Het thema van Brabantsedag 2021 verwijst naar de kunst van het verven, schilderen. Wat is de volledige titel van het thema?

Winnaars krijgen per e-mail bericht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden