<p>De collecte van KWF in de week van 31 augustus tot 6 september gaat door, maar in bescheiden vorm.</p>

De collecte van KWF in de week van 31 augustus tot 6 september gaat door, maar in bescheiden vorm.

(Foto: Wim Vooijs)

Collecte KWF: dit jaar anders dan normaal

Het corona-virus heeft een grote invloed op onze manier van leven en dat zal naar verwachting nog geruime tijd zo blijven. De grote invloed geldt ook voor de komende collecte van KWF van 31 augustus tot 6 september in onder meer Valkenswaard.

VALKENSWAARD - De collecte gaat door, maar in bescheiden vorm. In plaats van collecteren met de bus, heeft het bestuur gekozen voor het bezorgen van een donatiekaart in de brievenbus, zonder contact met de bewoners.

Het bestuur van KWF Valkenswaard beseft dat deze beslissing voor een aantal inwoners een teleurstelling zal zijn en dat sommigen wellicht toch graag een collectant aan de deur zien komen. Maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Dat kan ook te maken hebben met de individuele thuissituaties. Vandaar dat men voor dit jaar besluit om alleen donatiekaarten te gaan bezorgen. Op deze manier is er geen persoonlijk contact aan de deur. Hiervoor is puur uit veiligheidsoverwegingen gekozen.

De collectanten zullen de kaarten bij u bezorgen in de week van de landelijke KWF collecte; dat is dit jaar de week van 31 augustus tot 6 september. Op de kaart staat een QR-code die u kunt scannen. Mocht u liever een bedrag willen overmaken, kunt u uiteraard ook gebruik maken van het rekeningnummer dat op de kaart staat.

Het bestuur van KWF Valkenswaard bedankt u alvast voor uw aandacht en support! Het wordt nu eenmaal anders dan anders. Maar ook nu hebben mensen met kanker uw steun nodig, wellicht nog harder dan ooit.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden