Foto:

Boekpresentatie ‘Propjes’ in Bibliotheek Valkenswaard

Hoe ziet het leven eruit voor een elfjarige jongen die plots een dierbare verliest? In het debuutboek ‘Propjes’ van Vicky Didden krijg je een inkijkje in het leven van Pip. Je ziet de worsteling met zijn vele emoties en ontdekt hoe hij hiermee omgaat. Een boek voor zowel kinderen als volwassenen die herkenbaarheid en troost biedt bij het verlies van een dierbare.

VALKENSWAARD - Op vrijdag 11 september vindt de boekpresentatie van ‘Propjes’ plaats in Bibliotheek Valkenswaard. De inloop start om 19.00 uur en vanaf 19.30 uur komen auteur Vicky Didden, illustratrice Purdy Vossen en uitgever Dirk Hermans aan het woord om te praten over het boek en het proces van schrijven, tekenen en uitgeven. Het is op deze avond ook mogelijk om zelf een exemplaar aan te schaffen en om vragen te stellen aan de makers.

Auteur Vicky Didden is zelf ook werkzaam in Bibliotheek Valkenswaard en zal daarom geen onbekend gezicht zijn voor de bezoekers. Vicky schreef dit boek deels uit eigen ervaringen, herinneringen en gedachten, maar ook op basis van haar fantasie. Het doel van het boek is om een inkijkje te geven in het leven van een jong persoon die plots iemand dierbaars verliest.
Ondersteund met zwart-wit tekeningen van illustrator Purdy Vossen is het boekje een persoonlijk verhaal geworden die klaar is om met de wereld gedeeld te worden.

De toegang voor deze avond is gratis. In verband met voorbereidingen en een maximaal aantal bezoekers is het wel noodzakelijk om tijdig een ticket te reserveren. Dit kan via de agenda op www.bibliotheekdekempen.nl of vraag ernaar bij de infobalie in Bibliotheek Valkenswaard.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden