Open Dag - L.T.V. Dommelen
Open Dag - L.T.V. Dommelen

Open Dag - L.T.V. Dommelen

zondag 15 mei 2022 12:00 t/m 17:00

Op zondag 15 mei organiseert L.T.V. Dommelen samen met Simon Tennis een open dag voor jeugd en volwassenen. De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met familie, vrienden, collega’s en kennissen of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Vanaf 12.00 uur staat er koffie, thee en fris klaar en ben je van harte welkom op ons park om deel te nemen aan het Mini-Maxi toernooi (meedoen kan bijvoorbeeld met je nichtje, kleinzoon, dochter of je buurjongen) of aan een van de clinics verzorgd door professionele trainers van Simon Tennis.

PROGRAMMA TOERNOOI

12.00 Start open dag

12.30 Mini-Maxi toernooi

14.00 BBQ en Frietjes menu

PROGRAMMA CLINICS

12.30 Service / Forehand met snelheidsmeter

13.15 Backhand met ballenkanon

14.00 Spel elementen

Inschrijven voor deze dag, kan via www.ltvdommelen.nl