• Alles
 • (19)
  Bijeenkomst
 • (43)
  Sport
 • (8)
  Evenement
 • (12)
  Kinderevenement

Publieksevenement DigiTaalhuis

woensdag 11 september 9:45 uur

In Nederland hebben ongeveer 2.5 miljoen mensen van 16 jaar en ouder moeite met lezen, rekenen en/of het gebruiken van een laptop, tablet of smartphone. Ruim 60% van hen is van Nederlandse afkomst.

Om mee te kunnen doen in de samenleving zijn deze basisvaardigheden wél nodig. Mensen met weinig basisvaardigheden vinden moeilijker betaald werk. Ze krijgen sneller geldproblemen en hebben vaker last van hun gezondheid. Zelfs de dagelijkse dingen kunnen een obstakel zijn, zoals het maken van een boodschappenlijstje, een (klein)kind voorlezen, een formulier invullen of het lezen van de bijsluiter van medicijnen.

Op woensdagochtend 11 september van 09.45 tot 12.00 organiseert het DigiTaalhuis Cranendonck en Valkenswaard een publieksevenement in de Bibliotheek Valkenswaard.

Deze ochtend is bedoeld voor iedereen die kennis wil maken met het DigiTaalhuis Cranendonck en Valkenswaard. De ochtend is gevuld met verschillende programmaonderdelen zoals een theatervoorstelling, gesprekstafels, ambassadeurs en je kunt jezelf aanmelden voor gratis trainingen.

Dit evenement is gratis te bezoeken, aanmelden is wel gewenst. Meld je aan door een mail te sturen naar secretariaat@bibliotheekdekempen.nl. Het is ook mogelijk om je aan te melden via de balie bij je lokale bibliotheek.


deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Valkenswaard
Valkenswaard
de Hofnar 10
5554da


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.