• Alles

MakerzLab

dinsdag 1 december 19:30 t/m 21:00 uur

Bibliotheek de Kempen

In het MakerzLab in Bibliotheek Valkenswaard ga je werken met een lasersnijder, vinylplotter en bijbehorende software.

Kom creëren, ontdekken, proberen en laat je inspireren. In het MakerLabz is ruimte om met andere makers te ontwerpen, sparren en samen te werken om zo tot de mooiste ontwerpen, resultaten en oplossingen voor jouw vraagstukken te komen. Het MakerzLab is er voor iedereen, ervaring of niet. Je kunt andere gebruikers om hulp vragen en jouw ervaringen natuurlijk ook delen. Afhankelijk van je ervaring biedt ook de Bibliotheek je passende begeleiding.

Met een lasersnijder en vinylplotter kun je alle kanten op. Maak een kledingstuk met jouw favoriete afbeelding, een persoonlijk cadeau of een praktische oplossing voor in huis. Inspiratie nodig? Snuffel eens rond op google of Pinterest voor producten gemaakt met een lasersnijder of vinylplotter.

Het is mogelijk om, op afspraak en tegen een kleine vergoeding, je ontwerpen te snijden en plotten.

Meer informatie en aanmelden

Je kunt op ieder moment starten bij het MakerzLab. Wegens gepaste corona maatregelen is reserveren verplicht. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheekdekempen.nl/digibieblab. Wil je op afspraak een ontwerp (laten) printen of snijden? Of lijkt het je leuk om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor het DigiBiebLab? Stuur dan een e-mail naar digibieblab@bibliotheekdekempen.nl.DigiBiebLab
deel deze activiteit

Locatie

Bibliotheek Valkenswaard
Valkenswaard
de Hofnar 10
5554da


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


 

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden